Peugeot 205 1.4 Forever 1994


Het worden al echte klassiekertjes die Peugeot 205's! Dat zie je vooral goed aan deze ontzettend leuke witte 1.4 Forever uit 1994. Hij is net voorzien van een verse apk en een beurtje waarbij onder andere de accu en beide koplampen vervangen zijn.

 

Wordt nu ook afgeleverd met nieuwe distributie!

 

De 205 rijdt, remt en schakelt goed. De onderkant is ook nog erg netjes, dit is echt een harde auto zonder roest. Vooral het interieur is prachtig bewaard gebleven. Het stof van de stoelen en het tapijt is overal nog erg mooi en niet gescheurd. Van buiten ook netjes om te zien. Al met al een lekker frisse verschijning.

 

De boekjes zitten er nog bij. Voor een 205 is hij toendertijd luxe uitgevoerd met getint glas, 5 versnellingen, een GTI-look stuurtje en elektrische ramen. Door zijn lage gewicht is hij zuinig in verbruik en goedkoop in de wegenbelasting en verzekering. Goedkoop rijden in stijl!

 

Wij staan altijd open voor een goed bod, maar dan wel naast de auto! Kom gerust eens bij ons langs voor een (Corona-proof) proefritje en een bakje koffie.