Historisch weekend 2011


25 & 26 juni werd wederom het Historisch Weekend in Den Helder gehouden . Met vele mooie klassiekers en een superzonnige zondag heeft onze stad weer veel bezoekers en liefhebbers van alles op wielen weten te trekken. Met maar liefst 11 mooie voertuigen, waaronder een Renault Alpine uit '72, Renault Juvaquatre uit '55, TT Ford uit '21, Delage uit '32 en een onderstel van een Packerd waren wij dit jaar vertegwoordigd.

Historisch weekend 2010


Het Historisch Weekend is met zijn 14e editie een groot succes gebleken! Op 26 & 27 juni stond de 'oude' Rijkswerf in het teken van vele nostalgische en antieke vervoersmiddelen uit het hele land. Oldtimer automobielen, bijzondere vrachtwagens, excentrieke motoren & scooters, stoere brandweerwagens, tractoren, nautisch erfgoed: alles wat rijdt, vaart, vliegt of anderszins werd geshowd op Willemsoord. De weergoden waren zeer gunstig gestemd, de sfeer gezellig en de opkomst groot.

 

Als sponsor van dit unieke evenement heeft MultiGarage ook dit jaar deelgenomen met diverse klassieke auto's. Op 25 en 26 juni 2011 zijn wij tevens weer van de partij!

 

Natuurlijk horen deze mooie klassiekers er spik en span bij te staan!

De bonte stoet van prachtige, zeldzame, kleurrijke voertuigen rijdt een rondrit door Den Helder en omgeving.

Een lust voor het oog van de echte autoliefhebber!

MultiGarage heeft met een aantal klassieke auto's deelgenomen aan het Historisch Weekend op Willemsoord.