De Werkplaats

De werkplaats is het hart van het bedrijf bij MultiClassics. Hier werken wij aan een uiteenlopende groep klassiekers en youngtimers, waarvan de meesten al jaren vaste klanten zijn. De ruimte is schoon, rustig en van alles voorzien om te werken aan de auto's die nét even wat meer liefde en aandacht nodig hebben.

 

We nemen de tijd voor elke auto en vinden alles interessant en leuk om aan te werken. Of het nou een vooroorlogse Mercedes, hydropneumatische Citroën, luchtgekoelde Porsche of ultralichte Lotus is, wij vinden het allemaal even geweldig.

Een overzicht van onze werkzaamheden:

Regelmatig onderhoud

Alles om uw klassieker of youngtimer te behouden. Van olie verversen tot de remmen nalopen. Van kleppen stellen tot computer uitlezen.

APK Keuren

Wij zijn een RDW-erkend autobedrijf. Hierdoor kunnen we uw klassieker of youngtimer volledig nalopen, keuren en afmelden.

Reparaties

Met jaren ervaring en een groot netwerk vinden we voor elke auto de juiste onderdelen. Maar eerst kijken wij altijd of iets nog te repareren is!


Carburateurs

 Een perfect lopende motor. Wij reinigen uw carburateur ultrasoon en stellen hem perfect af.

Kleppen stellen

Hoe ouder de auto, hoe vaker de kleppen gesteld moeten worden. Geen zorgen, wij kunnen het voor u doen.

Banden en uitlijning

Voor elke klassieker kunnen wij de juiste band vinden, monteren en uitlijnen. Zelfs als uw auto TRX-banden of binnenbanden heeft!


Glaswerk

 Een barst of scheur in het voorraam? Of graag getint glas in uw klassieker? Wij kunnen u helpen met het vinden en monteren van ruiten.

Laswerk

Roest is een grote vijand van oude auto's. Vooral hier aan zee! Wij kunnen uw klassieker lassen, afwerken en tegen toekomstige roest behandelen.

Aircoservice

Aircosystemen kunnen wij testen en vullen met modern Bosch gereedschap. Ombouw van oude systemen is ook mogelijk.


Compleet of deels restaureren

Het compleet of deels restaureren van uw klassieker of youngtimer is bij ons ook mogelijk. Wij beschikken over jaren ervaring, brede technische kennis en het juiste gereedschap om aan auto's van alle merken en van alle tijdperken te werken.

 

We gaan graag met u in overleg over wat het beste is voor uw auto en wat er met uw budget mogelijk is. Eerst de techniek goed maken? Of juist eerst iets aan het uiterlijk doen? Uw keuze!