porsche 356 rally


Op zaterdag is de lunch bij MultiClassics altijd al even wat specialer dan doordeweeks. Er wordt wat lekkers gehaald en iedereen zit net even wat langer aan de lunchtafel dan normaal. Op deze dag werd de lunch echter helemaal speciaal. De Porsche 356 Club schoof namelijk aan.

 


We horen de eerste Porsche eerder dan we hem zien, en als de eerste 356 het terrein op draait laat iedereen onwillekeurig toch even zijn werk vallen om de kenmerkende vorm van de auto te bekijken. Al gauw druppelen er meer Porsches binnen en wordt het binnen gezellig druk.

 


Buiten staan de leden van de club met elkaar te praten over de route die ze net gereden hebben. De Porsches zijn hier namelijk tezamen omdat ze meedoen aan de jaarlijkse rally van de club. Het zijn er ongeveer 30 en je zou het niet verwachten, maar er is een mooie diversiteit tussen deze Porsches van hetzelfde type. Van cabriolets in zeer originele staat tot rallywagens, de 356 Club heeft het.


Binnen genieten de hongerige deelnemers van een lekker broodje en een goede bak koffie. Na een gezellige lunch gaat de club weer op weg voor de volgende etappe van de rally. Wij hebben het erg gezellig gehad en hopen de Porsche 356 Club nog eens terug te zien bij MultiClassics!